Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Amrâth Airport Hotel Rotterdam

Volg een training of opleiding van SUAS in Rotterdam!

Adres:

Vliegveldweg 59-61
3043 NT Rotterdam
Nederland

TRAININGEN IN ROTTERDAM


Bij SUAS verzorgen we onze opleidingen in het Amrâth Airport Hotel Rotterdam. Deze locatie biedt moderne trainingsfaciliteiten met 9 multifunctionele vergaderruimtes, gratis WiFi en klimaatbeheersing. De groene omgeving van Overschie en de nabijheid van Rotterdam The Hague Airport maken deze locatie ideaal voor zakelijke bijeenkomsten en trainingen.

Kom en ervaar zelf de voordelen van deze unieke locatie en geef je ontwikkeling een boost met SUAS. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen! Voor meer informatie, bezoek de website van Amrâth Airport Hotel Rotterdam.

Kom je met het openbaar vervoer?

Amrâth Airport Hotel Rotterdam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Rotterdam Centraal Station neem je bus 33 richting Rotterdam The Hague Airport en stap je uit bij halte Vliegveldweg, direct voor het hotel. Plan je route eenvoudig via 9292.nl voor de meest actuele reistijden.

Kom je met de auto?

Het hotel ligt op slechts 500 meter van de A13 en biedt bijna 200 parkeerplaatsen, inclusief laadpalen voor elektrische auto's, zodat je altijd gemakkelijk kunt parkeren en opladen.

Duurzame feiten over Amrâth Airport Hotel Rotterdam:

  • Het hotel gebruikt energiezuinige systemen en biedt de mogelijkheid voor klimaatneutraal vergaderen.
  • Er zijn meerdere laadpalen voor elektrische auto's.
  • Het restaurant biedt vegetarische, veganistische en biologische opties, en het hotel heeft een Green Key Gold-certificering voor duurzaam ondernemen.

Ben je benieuwd naar welke opleidingen en trainingen wij nog meer in Rotterdam aanbieden?

AANBOD BEKIJKEN

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Joost Verbeek

Adviseur