Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Partners

Wij zij trots op de samenwerking met deze gerenommeerde partners.


Het Co-Active Training Institute (CTI) is 's werelds grootste organisatie in coachtrainingen en leiderschapsontwikkeling en heeft meer dan 65.000 wereldleiders opgeleid.

Opgericht als het Coaches Training Institute in 1996, hebben zij gekozen voor het paradigma van leiderschapsontwikkeling, dat de krachtige leiderschapscompetentie 'coaching' omvat, als de beste kans om de mensheid te bekrachtigen in haar reis tot het volledig openen van haar bewustzijn.

Zij geloven dat iedereen een leider is en zich gedurende het leven voortdurend voortbeweegt door een reis van transformatie. Co-Active is de filosofie van heelheid die een kader biedt voor mensen om de oneindige mogelijkheden van het leven te ervaren.

CRR Global is een ICF-gecertificeerde coach opleidingsorganisatie. Zij zijn de thuisbasis van de wereldberoemde Organization & Relationship Systems Coaching methodologie (ORSC™).

"Er is geen menselijke inspanning die niet gepaard gaat met een relatie." Gebaseerd op die realiteit, is een hele methodologie gecreëerd die Emotionele Intelligentie en Sociale Intelligentie uitbreidt tot wat CRR Global nu 'Relationschip Systems Intelligence' noemt. Dit is het vermogen om vakkundig te werken met de emotionele aspecten van alle niveaus van een relatiesysteem; jezelf, de ander en de groep.

Vrouw met een bril in eht midden van de straat, links van de vrouw rijden auto's

PCM is ontwikkeld door de Amerikaanse klinisch psycholoog Dr. Taibi Kahler aan het eind van de 70-er jaren. Als onderzoeker van de Transactionele Analyse ontdekte hij universele patronen van stressgedrag en identificeerde hij de voorwaarden die individuen nodig hebben om te gedijen. Daarnaast ontdekte Kahler ook zes persoonlijkheidstypen die ieder van ons in staat stelt stressgedrag te voorspellen, preventiestrategieën te implementeren en positieve veranderingen te versterken.

Kahler maakte PCM beschikbaar voor coaches en trainers wereldwijd, wat resulteerde in een netwerk van meer dan 4.000 trainers en coaches in 54 landen. Tot nu toe hebben meer dan 1,4 miljoen mensen van de voordelen van PCM kunnen genieten.

Onze partner "Process Communication Nederland" is de exclusieve distributeur van het Process Communication Model® voor Nederland en België. Met een bloeiende gemeenschap van meer dan 250 gecertificeerde PCM professionals ondersteunen zij het gebruik van de effectieve hulpmiddelen van PCM om de kwaliteit van leven te verhogen door middel van effectieve communicatie en zelfmanagement.

Zij zijn onze trotse partner in:

Wendy Palmer is de oprichter van Leadership Embodiment, een proces dat gebruik maakt van principes uit de geweldloze Japanse krijgskunst Aikido en mindfulness om eenvoudige oefeningen en kennis te bieden om leiderschapsvaardigheden te vergroten en met meer vertrouwen en integriteit te reageren op stress en druk. Wendy heeft een zevende graads zwarte band in Aikido en beoefent mindfulness al meer dan 40 jaar.

Onze partner Leadership Embodiment-distributeur AnoukA Academy, opgericht door Anouk Brack, is de geassocieerde partner van Leadership Embodiment. Zij is de eerste gecertificeerde Leadership Embodiment trainer in Nederland, richtte in 2013 met twee Engelse collega's het Centre for Embodied Wisdom op. In 2017 bracht zij al haar kennis en ervaring samen in het boek 'De Verborgen Dimensie van Leiderschap', dat tevens genomineerd werd voor managementboek van het jaar.

Leadership Embodiment en Competence zijn samen op een missie om leiders te ondersteunen in hun authentieke leiderschap. Zodat de geest, het lichaam, de emoties en de intuïtie hen goed van dienst kunnen zijn bij het aangaan van uitdagingen in de continu veranderende wereld van vandaag.

Zij zijn onze trotse partner in: