Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

In Memoriam Rebecca Brock

Thema: HRM en HRD
Rubriek
Nieuws
Datum
2 november 2017
2 minuten leestijd

Op 26 oktober 2017 is Rebecca Brock, teammanager Online van Schouten & Nelissen, samen met haar ongeboren dochter Elin geheel onverwachts overleden. Wij hebben Rebecca in de afgelopen 2,5 jaar leren kennen als een energieke en gedreven collega. Ze was de drijvende kracht van het Online marketing team en gaf richting aan de digitale transformatie van Schouten & Nelissen.

In 2015 kwam Rebecca bij ons binnen op het moment dat er een compleet nieuwe website gebouwd moest worden. Die kar moest zij trekken en dat was een flinke klus. Maar het was haar toevertrouwd. Een vrouw met verstand van zaken, ontzettend gedreven, heel erg betrokken en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze stond sterk in haar schoenen. Bovendien was Rebecca erg gemakkelijk en fijn in de omgang en dat maakte het dat het voor alle partijen oprecht heel prettig was om met haar samen te werken.

Als leidinggevende was Rebecca heel begaan en betrokken bij haar team en iedere collega binnen dat team. Ze gebruikte niet zo graag het woord ‘manager’. Liever was ze een ‘meewerkend voorvrouw’ waarbij ze dus ook nog actief was in de uitvoering. Tussen haar collega’s staan en niet boven haar collega’s. Dat was Rebecca. Ze had aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en wilde dat iedereen deed waar hij gelukkig van werd. Dat stimuleerde ze enorm. Ze was blij en trots als we met elkaar mooie resultaten of mooie campagnes neerzetten en iedereen daarin zijn bijdrage had kunnen leveren.

Lieve Rebecca, namens alle collega’s van Schouten & Nelissen willen we je bedanken voor wat je voor ons betekend hebt. Je was voor velen veel meer dan een goede collega. Wat hadden we jou een mooie toekomst gegund met je gezin. We zullen je nooit vergeten.

Het kan niet, het mag niet
Een nieuw hoofdstuk werd een abrupt einde
Jou zien, spreken, horen doen we niet meer
Onze herinneringen koesteren we, laten we voortbestaan
Voor altijd in ons hart, net als jij

Een vrouw met twee honden. Het beeld is zwart-wit.