Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Mastermodules Bedrijfskunde

Versterk de maatschappelijke impact van je organisatie.

Volg je mastermodule nú kosteloos met STAP

Heb je behoefte aan wetenschappelijke verdieping in je vakgebied? Onze geaccrediteerde Master Bedrijfskunde is modulair opgebouwd. Deze modules zijn zeer geschikt om los en in deeltijd te volgen als je geïnteresseerd bent in een specifiek thema en flexibel wilt studeren naast je baan. Grijp nu je kans, want alléén dit najaar zijn de mastermodules Bedrijfskunde € 0,- met STAP-budget.


Profiteer alléén dit jaar nog: mastermodules voor € 0,-

Wil je kosteloos kennismaken met één van de mastermodules Bedrijfskunde? Dit is je kans! Alleen dit najaar kun je nog STAP-budget krijgen voor erkend hoger onderwijs. Deze speciale overheidssubsidie verdwijnt per 2024.

Je kunt dit jaar nog op twee momenten € 1.000 STAP-budget aanvragen en profiteren van dit unieke aanbod. Dus waar wacht je op? Meld je vóór 18 september aan met STAP-budget voor één van de mastermodules.

lees meer over STAP-budget

Blauw uitgelijnde voetstappen in noordwestelijke richting.

Welke module kies jij?

Kies één van de Mastermodules Bedrijfskunde

bekijk alle mastermodules

Ontwikkel je power skills met SUAS

Met power skills blijf je sterk en in beweging - de unieke combinatie van de kennis en vaardigheden die zorgen voor professionele ontwikkeling en persoonlijke groei. Elke stap in jouw ontwikkeling nemen we samen, om ervoor te zorgen dat je dromen en ambities of die van je organisatie ook echt leiden naar innovatie, persoonlijke en professionele groei en impact in de maatschappij. Met ruim 40 jaar ervaring, bieden wij - SUAS - de beste trainingen, opleidingen, bachelors en masters voor individuen, teams en organisaties.

Gebruik STAP voor € 1.000 korting op de master

Wil je als professional volledig kunnen meebouwen aan de groei van je organisatie? Niet alleen begrijpen wat er speelt, maar je visie vertalen? Volg dan de hele NVAO geaccrediteerde Master Bedrijfskunde, ontvang een officieel diploma en zet je titel Master of Science (MSc) op je CV.

Bekijk de master

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Portretfoto van Susanne Beukes. Een vrouw met lang rossig haar met krullen en witte trui met daarover een zwarte blazer.

Susanne Beukes

Opleidingsadviseur