Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

HBO modules Bedrijfskunde

Maak je organisatie future proof.

Volg je HBO module nú kosteloos met STAP

Wil jij beter leren kijken naar kansen in de markt en je eigen organisatie? Onze geaccrediteerde Bachelor Bedrijfskunde is modulair opgebouwd. Deze modules zijn zeer geschikt om los en in deeltijd te volgen als je geïnteresseerd bent in een specifiek thema en flexibel wilt studeren naast je baan. Grijp nu je kans, want alléén dit najaar zijn de HBO modules Bedrijfskunde € 0,- met STAP-budget.


Profiteer alléén dit jaar nog: HBO modules voor € 0,-

Wil je kosteloos kennismaken met één van de HBO modules Bedrijfskunde? Dit is je kans! Alleen dit najaar kun je nog STAP-budget krijgen voor erkend hoger onderwijs. Deze speciale overheidssubsidie verdwijnt per 2024.

Je kunt dit jaar nog op twee momenten € 1.000 STAP-budget aanvragen en profiteren van dit unieke aanbod. Dus waar wacht je op? Meld je vóór 18 september aan met STAP-budget voor één van de HBO modules.

lees meer over STAP-budget

Blauw uitgelijnde voetstappen in noordwestelijke richting.

Welke module kies jij?

Kies één van de HBO modules Bedrijfskunde

bekijk alle hbo modules

Ontwikkel je power skills met SUAS

Met power skills blijf je sterk en in beweging - de unieke combinatie van de kennis en vaardigheden die zorgen voor professionele ontwikkeling en persoonlijke groei. Elke stap in jouw ontwikkeling nemen we samen, om ervoor te zorgen dat je dromen en ambities of die van je organisatie ook echt leiden naar innovatie, persoonlijke en professionele groei en impact in de maatschappij. Met ruim 40 jaar ervaring, bieden wij - SUAS - de beste trainingen, opleidingen, bachelors en masters voor individuen, teams en organisaties.

Gebruik STAP voor € 1.000 korting op de bachelor

Wil je als professional echt sturing kunnen geven aan de bedrijfskundige vragen van morgen? Volg dan de hele NVAO geaccrediteerde Bachelor Bedrijfskunde, ontvang een officieel diploma en zet je titel Bachelor of Science (BSc) op je CV.

Bekijk de bachelor

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Portretfoto van Susanne Beukes. Een vrouw met lang rossig haar met krullen en witte trui met daarover een zwarte blazer.

Susanne Beukes

Opleidingsadviseur