Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Reviews Ontwerpen van trainingen


Om de betrouwbaarheid en transparantie van al onze reviews te waarborgen hebben wij ervoor gekozen om onze reviews door een externe partij te laten verzamelen. Wij hebben hierbij gekozen voor de Feedback Company.

Wil je graag weten wat het reviewbeleid is en hoe een reviewpagina tot stand komt? Klik hier voor meer informatie

 • Positief! Zie diverse rankingen en opmerkingen onder deelgebieden.

  Borgers, Mark
  8 van de 10
 • Zoals eerder aangegeven ben ik ontzettend blij dat ik deze training gedaan heb. Het is echt een aanvulling op mijn werkzaamheden en echt een eyeopener. Ik vraag nu langer door bij een opleidingsvraag en probeer de echte noodzaak te achterhalen ipv meteen naar de oplossing te springen waarvan de opdrachtgever denkt dat die de juiste is

  Otter, Johan den
  8 van de 10
 • Tijdens de training kregen wij een bol.com bon om een e-book te downloaden. Dit heeft veel frustratie opgeleverd. Dit e-book is alleen te lezen met een bol.com app die daarvoor gedownload moet worden. De tabblet waar ik beschikking over heb is hiervoor te oud, kan dus alleen lezen op de laptop of telefoon. Dit heb ik als zeer onprettig en onprofessioneel ervaren. De organisatie moet ervoor zorgen dat alle lesmateriaal voorradig is en voor iedereen gebruikt kan worden.

  Trasancos, Lenneke
  7 van de 10
 • De training heeft mij van onbewust bekwaam naar bewust bekwaam gebracht en dat is een mooie ontwikkeling voor mij!! Aan de voorkant analyseren van de opleidingsnoodzaak is het fundament van een training.

  Chotekhan, Fariek
  7 van de 10
 • De aanpak van de training, die online werd gegeven, was leren door doen. Van alle trainingen die ik heb gevolgd, vond ik deze zonder meer de meest effectieve. De begeleiding was professioneel en plezierig.

  Dijck, Paul van
  10 van de 10
 • Het was een interessante, leerzame en leuke training. Veel nieuwe dingen geleerd die ik zeker zal blijven gebruiken bij het maken van de trainingen binnen mijn organisatie.

  Vosmeer, Barbara
  9 van de 10
 • De aanloop naar deze training werd helder gecommuniceerd en de beschikbaar gestelde leermiddelen zijn prima in orde. Naar mijn mening is de locatie in Zaltbommel een inspirerende omgeving met zeer goede faciliteiten en service.

  Hendrix, Martijn
  8 van de 10
 • Inspirerend en enthousiasmerend

  Kateman, Hans
  8 van de 10