Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Reviews Professioneel leiderschap


Om de betrouwbaarheid en transparantie van al onze reviews te waarborgen hebben wij ervoor gekozen om onze reviews door een externe partij te laten verzamelen. Wij hebben hierbij gekozen voor de Feedback Company.

Wil je graag weten wat het reviewbeleid is en hoe een reviewpagina tot stand komt? Klik hier voor meer informatie

 • Ik heb deze training uitgezocht als vervolg op een eerdere (vooral ingestoken op zelfreflectie) waarbij ik deze keer behoefte had aan een meer praktisch ingeschoten training. Dat is wat mij betreft ook gelukt. Verder was er al heel snel vertrouwen en openheid tussen de deelnemers, een mooie mix tussen meer en minder ervaren mensen van uiteenlopende leeftijden, wat zeker heeft bijgedragen aan het gezamenlijk resultaat. Al met al een zeer prettige ervaring.

  Kastelein, Ruud
  8 van de 10
 • Het is altijd afwachten of de training voldoet aan je verwachtingen, maar dat heeft het bij mij zeker gedaan. We hadden een goede groep (veel beginnend gestarte leidinggevenden of enkele jaren ervaring) wat ervoor zorgde dat er veel herkenbare situaties zijn. De theorie werd vlot behandeld om dit vervolgens in subgroepen toe te passen en te bespreken. Hilda zorgt ervoor dat een ieder voldoende tijd krijgt om het persoonlijk leerdoel te ontwikkelen.

  Bonke, M.
  9 van de 10
 • Eigenlijk heb ik het meeste wel gezegd. Wat ik nog toe kan voegen is dat ik door deze opleiding en de feedback van de groep en Annie daadwerkelijk anders ben gaan coachen als manager. Dit heeft een heel positief effect op het team, de organisatie en mijzelf. Deze opleiding biedt daadwerkelijk resultaat. Zeer positief over de behaalde resultaten en de gezellige ontspannen bijeenkomsten.

  Krul, Govert
  9 van de 10
 • mijn ervaring is heel positief! Vond het een hele kundige cursus, fijne groep, en een top trainster!

  Janssens, Inge
  8 van de 10
 • Het is een leerzame, confronterende en een zeer professionele training met een goede trainster. Je stelt heldere doelen, je wordt geconfronteerd met jezelf en het laat je echt stretchen. Daarnaast is de training inhoudelijk ook erg sterk. Professioneel leiderschap is ook persoonlijk leiderschap.

  Boom, Bas van der
  9 van de 10
 • goede training, prachtige aanvulling op mn persoonlijke ontwikkeling!

  Heddes, Sven
  9 van de 10
 • Vakkundig, rustig, gebruikt LSD :-) en is flexibel. Echter de dagindeling mocht wel iets meer structuur (was uitgesproken door de deelnemers) en dat werd dan ook meteen opgepakt.

  Booker, Regina
  8 van de 10
 • Zeer positief. Erg veel geleerd.

  Agterberg, Patrick
  8 van de 10
 • Het was een zinvolle en leerzame leerweg. De interactie tussen medecursisten en cursusleidster was buitengewoon goed en verhelderend. Mijn manier van leidinggeven is positief veranderd.

  Severin, Mark
  8 van de 10
 • De training heeft mij echt verder geholpen in mijn ontwikkeling en de opgedane kennis kan ik toepassen in mijn werk.

  Werff, Jolanda
  9 van de 10
 • Maakt niet uit of je nog niet veel ervaring hebt met het vak of al een ervaren rot bent. Voor iedere leidinggevende is deze training van meerwaarde zolang je ervoor open staat om nieuwe dingen te leren.

  Rosmalen, Christiaan van
  10 van de 10
 • Een inspirerende training! Middels een combi van theorie en leuke opdrachten in een kleine groep heb ik heel veel geleerd over de verschillende facetten van leidinggeven.

  Verhage, Ilse
  8 van de 10
 • Inhoudelijk goede training. heb er zeer veel van geleerd, en kan ik direct in de praktijk inzetten.

  Mol, Robin
  5 van de 10
 • De beste training die ik tot nu toe heb gevolgd. En dan was het nog maar online.

  Kroesen, Michel
  10 van de 10
 • Hele fijne training, goed toe te passen direct in mijn dagelijkse werk. Diverse thema's. Marianne is een erg fijne trainer. We hebben een hele leuke groep en halen het beste in elkaar naar boven.

  Boer, Maarten de
  8 van de 10
 • fijne trainig maar het heeft veel meer effect als de trainin fysiek gegeven wordt. eigenlijk zou je bij de online training er 2 extra dagdelen aan toe moeten voegen om hetzelfde te kunnen doen. online kun je toch minder doen dan fysiek

  Kutschruiter, Miranda
  7 van de 10
 • Goede training die wel de juiste inzet vereist van alle deelnemers. Hier mogen deelnemers zich wel meer bewust van zijn.

  Meijer, William
  9 van de 10
 • Zeer persoonlijk, toegespitst op de persoon, gefaciliteerd door een kundige organisatie met een perfecte trainer. Dit is een rustgevende en inspirerende omgeving.

  Sturm, Niek
  9 van de 10
 • Zeer verhelderend voor mezelf als persoon geweest. Ik ben Vaessen erg dankbaar dat ik deze cursus heb mogen volgen!

  Dikmans, Adrian
  9 van de 10
 • prima training zeer zeker de eerste helft. Tweede deel is iets meer gebaseerd op herhaling en dat was in combinatie met het online aspect iets lastiger. Maar complimenten voor de omschakeling van klassikaal naar online.

  Benthem, Wout van
  8 van de 10
 • Heel fijne groep en een uitstekende trainer. Veel geleerd. Kosten zijn wel dermate hoog voor een particulier dat ik niet zomaar weer een cursus zou gaan doen. En zeker nu we de laatste keren online hebben gehad in plaats van in de zaal. Dat zijn hele dure online uren geweest. Erg jammer maar het is niet anders. Al met al kijk ik toch goed op de cursus terug.

  Medendorp, Eline
  8 van de 10
 • Er zitten wel wat 'eye openers' in. En dat komt ook doordat de trainer uitlegt hoe je met bepaalde situatie om kan gaan. Natuurlijk blijft niet alles hangen, dat hoeft ook niet. Gaan we over een paar jaar gewoon weer.

  Blotevogel, Wouter
  9 van de 10
 • Training was goed maar te lang

  Gomez, Sonia
  7 van de 10
 • De training Professioneel Leiderschap is de perfecte keuze wanneer je je leidinggevende vaardigheden verder wilt versterken. Tijdens de training is er veel interactie in de groep en leer je op een effectieve manier om een groep te leiden en te coachen. Meermaals wordt je een spiegel voorgehouden zodat je wordt uitgedaagd om het telkens beter te doen. De trainster heeft onze groep op een perfecte wijze gecoached bij het leren leidinggegeven.

  Stijn, Patrick van
  8 van de 10
 • Ervaren als een prettige en leerzame cursus. Goede balans tussen praktijk en theorie. Met grote regelmaat werd je uit je comfortzone gehaald. Geen "saaie lessen" maar interactieve sessie in het lokaal of zelfs buiten met een verfrissende wandeling. Na iedere sessie weer stof tot nadenken en de mogelijkheid dit toe te passen in de praktijk om in de volgende sessie groepsbreed te evalueren.

  Schoenmakers, Ferry
  8 van de 10
 • De training wordt zeer professioneel aangepakt. Iedereen krijgt de ruimte om zijn leerdoelen in te brengen en deze ook te bespreken. Het was vooral heel erg prettig om dingen meteen in depraktijk te kunnen brengen en deze te bespreken.

  Sterrenburg, Koen
  8 van de 10
 • In deze training heb ik heel erg veel over mezelf geleerd. Zeker als het gaat over verborgen talenten en waarom deze worden of werden geblokkeerd. Van huis uit ben ik een gesloten mens die de kat uit de boom kijkt. Ik heb in deze training de waarde ingezien van het open stellen. Ton heeft me uitgelokt om uit mijn comfortzone te komen en dat is hem heel erg goed gelukt. Ik heb voor mijn gevoel diep moeten gaan maar het heeft nu ook in mijn werksituatie tot een aanzienlijk effect geleid. Ik word regelmatig op aangesproken op mijn gedragsverandering maar wel in positieve zin. Ik weet dat ik nog een traject heb af te leggen maar deze weg is dankzij deze training met een vliegende start begonnen.

  Berkel, Michel van
  9 van de 10
 • goed

  Geelen, Martijn
  8 van de 10