Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Reviews Consultative Selling

8,0 van de 10

8,0 uit 3 ervaringen


Om de betrouwbaarheid en transparantie van al onze reviews te waarborgen hebben wij ervoor gekozen om onze reviews door een externe partij te laten verzamelen. Wij hebben hierbij gekozen voor de Feedback Company.

Wil je graag weten wat het reviewbeleid is en hoe een reviewpagina tot stand komt? Klik hier voor meer informatie

 • Al met al kijk ik zeker positief terug op de opleiding, Na dag 1 had ik wat angsten dat het gemiddelde niveau niet helemaal hoog genoeg lag om voor mij ook interessant te zijn. Gelukkig was dit op dag 2-3 niet het geval! Ik raadt jullie wel aan om een andere form van Customer feedback te doen. Deze survey's zijn saaaaaai.

  Groenendal, Tymon
  7 van de 10
 • Een zeer interessante, en praktisch toepasbare cursus waarbij wij het geluk hadden met een kleine groep te zijn. Daardoor veel tijd om op persoonlijk niveau de diepte in te gaan. Elmo is een prettige trainer met overduidelijk veel verstand van zaken en de vaardigheid om zich in te leven in de dagelijkse praktijk van ieders afzonderlijke vakgebied wat bij de oefeningen erg goed van pas omt

  Kemme, Paul
  8 van de 10
 • Positief, goede en prettige sfeer waarin een setting werd gecreëerd die voor alle deelnemers prettig was. Docent was kundig en speelde goed in op de behoeftes van de groep.

  Phoelich, Boyan
  8 van de 10
 • Voor mij was deze opleiding perfect op maat. alle onderdelen van het vak werden besproken en ook de delen van de praktijkervaring was erg waardevol. Ik heb geleerd wat mijn sterke punten zijn, maar ook waar ik in de praktijk nog kan groeien. Ik zal deze opleiding zeker aanraden.

  Dijk, Julian van
  8 van de 10