Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Reviews Conflicthantering


Om de betrouwbaarheid en transparantie van al onze reviews te waarborgen hebben wij ervoor gekozen om onze reviews door een externe partij te laten verzamelen. Wij hebben hierbij gekozen voor de Feedback Company.

Wil je graag weten wat het reviewbeleid is en hoe een reviewpagina tot stand komt? Klik hier voor meer informatie

 • Prettige cursus waar je veel in leert. Fijn dat SN ook aanbiedt dat van buitenaf mensen worden ingevlogen om bij te dragen aan de cursus. De vechtkunstsessie en het oefenen met de acteur waren een fijne bijdrage aan het geheel van de training

  Schneider, Rozemieke
  9 van de 10
 • Ik heb zeker eea geleerd dus ben blij dat ik deze training heb gevolgd. Ik ben niet heel enthousiast over de on-line omgeving en vond het jammer dat de groep erg klein was en daardoor weinig verschillende stijlen. Ik vond Sandra als trainer erg prettig.

  Bosch, Anton
  7 van de 10
 • Erg fijne training die ik zowel kan toepassen op mijn werk als privé!

  Wensveen, Karin
  9 van de 10
 • Ontzettend goed, veilig, rustgevend en goede aandacht voor elk individu. Ik vond het persoonlijk fantastisch dat de groep met 4 erg klein was. Hierdoor kon je goed met elkaar oefenen maar was er genoeg tijd voor iedereen om zijn eigen leerdoelen goed te oefenen.

  Koolen, Andre
  9 van de 10
 • De training voldeed geheel aan de gestelde leerdoelen.

  Vijgen, Nick
  8 van de 10
 • Voorafgaand aan de training was mijn indruk niet zo positief (zie vorige opmerkingen), Sandra heeft dit goedgemaakt in de trainingsdagen zelf. Ik merkte wel dat ik 4 personen heel fijn vond, als ik hoor dat deze training soms met 10 mensen wordt gegeven had ik de training veel lager gescoord. Je hebt deze persoonlijke aandacht echt nodig bij een onderwerp als conflicthantering (er werden veel persoonlijke zaken besproken)

  Terken, Rosan
  8 van de 10
 • Mijn verwachting van deze training door S&N was weer buiten gewoon doeltreffend. Dit was mijn derde training bij S&N en voor volgend jaar ga ik zeker een 4 de training bij S&N afnemen. Bedankt voor alle leerstof, begeleiding en alle kennis die ik heb opgedaan. Marchel Kop

  Kop, Marchel
  9 van de 10
 • Duidelijk platform, goede lerares, duidelijke communicatie. Leuke groep. Goede acteurs en gemakkelijk te lezen lesmateriaal. Ik vond het echt een hele leuke en leerzame training.

  Bruijn, Victor Pieter
  10 van de 10
 • Heeft aan de verwachtingen voldaan. Was een prettige training

  Nijhuis, Hans
  8 van de 10
 • Deze training is goede mix tussen theorie en praktijk. Met name de 'vechttraining' is heel doeltreffend om de theorie te koppelen aan de praktijk en hierdoor blijft het veel beter hangen. Ook het oefenen met de acteur is confronterend maar van grote waarde.

  Oudbier, Arnold
  9 van de 10
 • Erg goed. Derde dag lijkt lang en ik was erg laat thuis. Maar het was het zeker waard. Het helpt als er een veilige sfeer is en dat is ook zeker gelukt met onze groep. Maar ook ging het erg goed met de acteurs erbij.

  Maarel, Frank van der
  10 van de 10
 • Heel erg goed. Goede, ervaren trainster, fijne groep, inhoudelijk nuttig, leuke en goede oefeningen. Genoeg food for thought meegekregen en zaken waar ik mee aan de slag kan.

  Mul, Harmjan
  9 van de 10
 • training is niet door gegaan. ERG IRRITANT.

  Maarel, Frank van der
  1 van de 10