Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud
Co-Active Coaching Intermediate (CTI - Nederlands)

Co-Active Coaching Intermediate (CTI - Nederlands)

Verbeter de communicatie, vergroot de impact

 • Leer de Co-Active® Coaching-skills toepassen, zowel beroepsmatig als privé
 • Oefen krachtige technieken om je communicatie te verbeteren
 • Doe transformatieve inzichten op en ontdek de kracht van menselijke emoties

Bekijk alle details

Uitvoering
Training
Accreditaties
ICF
Duur
12 dagen (16 weken)
Startmoment
Start al in februari
Onderwerpen

Dit ga je leren in Co-Active Coaching Intermediate (CTI - Nederlands)

Mensen helpen veranderen, levens helpen veranderen

Het Co-Active®-model richt zich op het individu als geheel, niet op slechts één aspect in het leven van een persoon. Het plaatst mensen dus niet in hokjes, maar ziet iedereen als veelzijdig en dynamisch.

Door beroepsmatig als coach, leider of collega de Co-Active®-technieken toe te passen, leer je allerlei onderwerpen aansnijden die belangrijk zijn voor anderen. Coaches leren hun klanten doortastend en persoonlijk te coachen. Leiders en collega's leren effectiever tegemoet te komen aan de behoeften van anderen, om samen optimaal te presteren.

Maximaliseer je impact en help anderen hun ware doel ontdekken met het meest flexibele en beproefde coachingsmodel ter wereld. De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Het Co-Active®-coachingsmodel en de technieken volledig leren beheersen
 • Je nieuw geleerde skills toepassen op reallife scenario's
 • Voldoende ervaring en kennis opdoen voor het niveau Co-Active®-certificering

Resultaten

 • Je leert anderen met visualisatie en beelden een betere toekomst uitstippelen
 • Je leert mensen helpen hun waarden, doel en potentieel te ontdekken
 • Je leert contraproductieve invloeden identificeren die mensen in de weg staan
 • Je stelt plannen op met onze innovatieve 'rechterbrein'-methode
 • Je leert de coachingsprincipes van Fulfillment, Balance en Proces echt beheersen

Help anderen maximale impact te bereiken

Co-Active® Coaching is een beproefde transformationele coachings- en communicatiemethode. Het programma wordt omarmd door coaches, leiders en professionals van alle rangen en standen. Het is de perfecte cursus voor coaches, leiders, (HR-)managers, L&D-professionals, trainers, leraren en iedereen die beroepsmatig anderen wil helpen hun volledige potentieel te bereiken. De deelnemers moeten de Co-Active® Coaching Fundamentals-cursus succesvol hebben afgerond.

Kies voor fysiek of online

Je kunt bij je inschrijving kiezen voor de fysieke variant op een van de locaties in het land of voor de online variant in de ‘virtual classroom’. Wat heeft je voorkeur? Via de ‘virtual class’ garanderen we dezelfde kwaliteit en resultaten. Je leest het op www.competence.org/virtuele-klaslokalen.

Vereisten

De deelnemers moeten de Co-Active Fundamentals-cursus succesvol hebben afgerond.

De Co-Active Intermediate-cursus wordt gegeven in het Engels (tenzij anders vermeld). Een goede beheersing van de Engelse taal is dan ook vereist.

Inhoud

Co-Active Intermediate-programma

Het Intermediate-programma gaat verder waar Co-Active Fundamentals stopt: met een reeks verkennende cursussen rondom essentiële coachingsprincipes. Op dit immersieve trainingsniveau leer je jezelf persoonlijk en professioneel breed ontwikkelen. Je creëert een betrouwbaar coachingskader en wordt een pro in Co-Active-coaching, een van de snelst groeiende, meest gevraagde leiderschapskwaliteiten.

Dit trainingsprogramma bestaat uit 4 opeenvolgende onderdelen: Fulfillment, Balance, Process en Synergy.

Fulfillment

Anderen helpen hun unieke waarden te ontdekken en hun eigen boeiende toekomstvisie te creëren

Balance

Anderen helpen een plan van aanpak op te stellen en zich hier volledig aan te verbinden

Process

Anderen helpen emotioneel beladen zaken het hoofd te bieden en door te gaan

Synergy

Alle in de vorige cursussen verworven skills integreren en toepassen

Kosten

De totale prijs is opgebouwd uit de volgende componenten:

Training

De trainingsprijs is € 5450,00 (excl. 21% btw).

Betaal je de opleiding zelf? Dan profiteer je automatisch van een supervoordelige regeling. Je betaalt namelijk geen 21% btw. Je prijs is dan € 5450,00.

Elke module van de Intermediate (Fulfillment, Balance, Process en Synergy) is ook los te boeken. De trainingsprijs van één module is € 1595,00 (excl. 21% BTW).

Pakketaanbieding

Als je je in één keer aanmeldt voor de Fundamentals én Intermediate training ontvang je een aantrekkelijke korting van 10% op de totale trainingsprijs. In combinatie met eventuele andere kortingen geldt alleen de hoogste korting. Stuur een email naar info@competence.org of bel (0418) 682 938 voor meer informatie.

Arrangement

De prijs voor het gebruik van de accommodatie, koffie/thee en een uitgebreid lunchbuffet is in totaal € 1050,00 (excl. btw). Je betaalt uiteraard geen arrangementskosten als je kiest voor de online variant in de ‘virtual class’.

Programma

Leerdagen

Elk onderdeel van de 4-delige Co-Active Coaching Intermediate (Fulfillment, Balance, Process en Synergy) bestaat uit een 3-daagse training. De totale doorlooptijd is circa 4 maanden. 

Je ontvangt inloggegevens voor de 'Learning Hub' van CTI. Dit materiaal dient vooral als naslagwerk na afloop van de training. Op de tweede dag van elk onderdeel hou je ’s avonds een echte coachingssessie van een uur (per telefoon of een online platform). Je werkt dan aan een specifiek onderwerp met iemand uit je zakelijke of persoonlijke netwerk. De volgende ochtend worden de resultaten van je coachingssessie geëvalueerd. Hiervoor is het handig iemand in jouw netwerk voorafgaand aan de training alvast te benaderen.

Bij deze training hoort geen gezamenlijk avondprogramma en geen hotelovernachting. Je betaalt een dagtarief en bent niet verplicht op de locatie te overnachten. De meeste deelnemers overnachten thuis of bij vrienden. Wil je toch een overnachting of diner op de locatie boeken? Neem dan zelf contact op met de locatie. SUAS reserveert geen overnachtingen of diners.

Co-Active Coaching Intermediate (CTI - Nederlands), onderdeel 1 t/m 4:

 • Dag 1 van 9:30 tot 17:30 (inclusief lunch)
 • Dag 2 van 9:30 tot 17:30 (inclusief lunch)
 • Dag 3 van 9:30 tot 17:30 (inclusief lunch)

Co-Active Coaching Intermediate (CTI - Nederlands) Virtueel

Elk onderdeel van de 4-delige virtuele Co-Active Coaching Intermediate (Fulfillment, Balance, Process en Synergy) bestaat uit een 3- of 5 daagse training. De 3-daagse training vindt plaats op 3 achtereenvolgende dagen van 9.00 tot 17.00. De 5-daagse training heeft 5 achtereenvolgende dagen van 9.00 tot 13.30.

Deelnemers

De maximale groepsgrootte van deze opleiding is 26 deelnemers.

 ICF-accreditatie

Het Competence Training Institute is de officiële exclusieve licentiepartner van CTI, en daarmee van de ICF-geaccrediteerde Co-Active Coach and Leadership-trainingsprogramma's in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Noorwegen, Denemarken en Zweden.

Het driedelige Co-Active® Coach Training-programma is speciaal ontwikkeld om je voor te bereiden op het beroepsmatig toepassen van de Co-Active-methode: als zakelijk leider of als ICF-gecertificeerde Co-Active®-coach. Het Co-Active Intermediate-programma is de tweede stap op weg naar certificering.

Over de ICF

De wereldwijd toonaangevende International Coaching Federation (ICF) is opgericht in 1995. Dit instituut heeft als doel het beroep van coach naar een hoger niveau te tillen door strenge normen te stellen, onafhankelijke certificering aan te bieden en een mondiaal netwerk van erkende coaches te ontwikkelen.

Certificaat

Na afronding van elke Intermediate-cursus ontvang je een certificaat dat je hebt deelgenomen aan een ICF-geaccrediteerd trainingsprogramma, inclusief het aantal toegekende ICF-uren.

Voor elke cursus op Intermediate-niveau kent de ICF in-class contacturen toe: 21,5 uur voor het succesvol afronden van Co-Active® Fulfillment, en 21,25 uur per cursus voor het succesvol afronden van Co-Active® Balance, Process en Synergy.

Dit certificaat biedt toegang tot het niveau Co-Active Coaching-certificering, de laatste stap in het Co-Active Coaching-curriculum.

Incompany

Benut het potentieel van jullie organisatie

Willen jullie als team groeien? Of is er behoefte om met een groep collega's te werken aan dezelfde leerbehoeften? Wij kunnen onze trainingsprogramma's ook inhouse faciliteren. Bijvoorbeeld op jullie eigen locatie of volgens een door jullie gewenste planning. Samen met onze zusterorganisatie Relevance Learning kunnen we ook maatwerkoplossingen bieden die we in co-creatie met jullie afstemmen op jullie specifieke wensen en behoeften.

Voordelen van Incompany training:

 • Efficiënt - Je brengt in één keer de kennis en competenties van complete teams naar een hoger niveau.
 • Hoog rendement - De specifieke leerdoelen en -wensen van jouw collega’s staan centraal.
 • Borging - We maken gebruik van actuele praktijksituaties voor optimale borging van leerdoelen.
 • Altijd - Jij bepaalt het moment waarop we de opleiding of training organiseren.
 • Overal - We organiseren de opleiding of training waar jij wil. Binnen of buiten je organisatie.

Advies aanvragen

Docenten

Docenten

Twee professionele trainers en 2 assistenten begeleiden je stap voor stap door de hele Co-Active Intermediate-cursus. Al onze trainers zijn gecertificeerd door het Co-Active® Training Institute (CTI). Zij weten als geen ander hoe je de Co-Active®-methoden toepast binnen een breed scala aan zakelijke en persoonlijke scenario's.

Nu starten met Co-Active Coaching Intermediate (CTI - Nederlands)

Co-Active Coaching Intermediate (CTI - Nederlands)

Verbeter de communicatie, vergroot de impact

 • Leer de Co-Active® Coaching-skills toepassen, zowel beroepsmatig als privé
 • Oefen krachtige technieken om je communicatie te verbeteren
 • Doe transformatieve inzichten op en ontdek de kracht van menselijke emoties
Twee mannen zitten aan een tafel en drinken koffie. Op tafel liggen statistieken en een telefoon. Ze zitten vlakbij een raam.

Ontvang 10% korting op Fundamentals én Intermediate!

Voeg beiden toe aan je winkelmand. Schrijf je in. En de korting wordt achteraf op de factuur verrekend.

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Portretfoto van Nathalie Sloos. Een vrouw met lange blonde haren, een rood jasje met daaronder een zwart hemdje.

Nathalie Sloos

Opleidingsadviseur

Gerelateerde opleidingen

Deze opleidingen zijn misschien ook wat voor jou