Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud
Co-Active Coaching Fundamentals (CTI - Nederlands)

Co-Active Coaching Fundamentals (CTI - Nederlands)

Verbeter de communicatie, vergroot jouw impact.

 • Leer transformatieve relaties opbouwen
 • Help anderen zich meer verbonden te voelen en meer voldoening te ervaren
 • Basiscursus van het Co-Active® Coach Training-programma; kan los worden gevolgd

Bekijk alle details

Uitvoering
Training
Accreditaties
ICF
Duur
3 dagen
Startmoment
Start al in oktober
Onderwerpen

Dit ga je leren in Co-Active Coaching Fundamentals (CTI - Nederlands)

Mensen helpen veranderen, levens helpen veranderen

Het Co-Active®-model richt zich op het individu als geheel, niet op slechts één aspect in het leven van een persoon. Het plaatst mensen dus niet in hokjes, maar ziet iedereen als veelzijdig en dynamisch.

Door beroepsmatig als coach, leider of collega de Co-Active-technieken toe te passen, leer je allerlei onderwerpen aansnijden die belangrijk zijn voor anderen. Coaches leren hun klanten doortastend en persoonlijk te coachen. Leiders en collega's leren effectiever tegemoet te komen aan de behoeften van anderen, om samen optimaal te presteren.

Maximaliseer je impact en help anderen hun ware doel ontdekken met het meest flexibele en beproefde coachingsmodel ter wereld. De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • De pijlers van het Co-Active-coachingsmodel
 • Veelzijdig en effectief leren communiceren en coachen
 • Een solide basis leggen voor de Co-Active-vervolgtrainingen en certificatie

Resultaten

 • Je leert de Co-Active-principes beroepsmatig toe te passen
 • Je leert anderen hun impact te optimaliseren, zowel privé als op het werk
 • Je leert voortbouwen op de al aanwezige sterke punten van anderen
 • Je leert belangrijke vragen stellen om blijvende verandering te stimuleren
 • Je doet nieuwe en krachtige communicatie- en luistervaardigheden op
 • Je legt een stevige basis voor de Co-Active Intermediate-cursussen

Verbeter de communicatie, vergroot de impact

Co-Active® Coaching hielp wereldwijd al duizenden professionals hun communicatieskills te vergroten, sterkere relaties op te bouwen en het beste uit zichzelf en anderen te halen. Het is het perfecte programma voor coaches, leiders, (HR-)managers, L&D-professionals, trainers en iedereen die beroepsmatig anderen wil helpen hun volledige potentieel te bereiken. De deelnemers moeten werken of denken op bachelorniveau.

Kies voor fysiek of online

Je kunt bij je inschrijving kiezen voor de fysieke variant op een van de locaties in het land of voor de online variant in de ‘virtual classroom’. Wat heeft je voorkeur? Via de ‘virtual class’ garanderen we dezelfde kwaliteit en resultaten. Je leest het op www.competence.org/virtuele-klaslokalen.

Vereisten

De cursus Co-Active Coaching Fundamentals wordt gegeven in het Engels (tenzij anders vermeld). Een goede beheersing van de Engelse taal is dan ook vereist.

Inhoud

Co-Active Coaching Fundamentals (CTI - Nederlands)

Je Co-Active-reis start met de cursus Fundamentals. Ontdek hoe je met de 4 principes van Co-Active Coaching (Fulfillment, Balance, Process en Synergy) anderen leert hun beste leven te leiden, zowel privé als beroepsmatig. Til je professionele vaardigheden naar een hoger niveau. De cursus Fundamentals duurt 2,5 dag.

Kosten

De totale prijs is opgebouwd uit de volgende componenten:

Training

De trainingsprijs is € 995,00 (excl. 21% btw).

Betaal je de opleiding zelf? Dan profiteer je automatisch van een supervoordelige regeling. Je betaalt namelijk geen 21% btw. Je prijs is dan € 995,00.

Pakketaanbieding

Als je je in één keer aanmeldt voor de Fundamentals én Intermediate training ontvang je een aantrekkelijke korting van 10% op de totale trainingsprijs. In combinatie met eventuele andere kortingen geldt alleen de hoogste korting. Stuur een email naar info@competence.org of bel (0418) 682 938 voor meer informatie.

Niet tevreden, geld terug

Voor de Fundamentals training geldt een 'niet tevreden, geld terug' garantie. Heb je de training volledig bijgewoond en ben je niet tevreden over de inhoud of de aanpak? Dan kan je binnen 10 dagen een schriftelijk verzoek indienen om je trainingsgeld terug te krijgen (excl. eventuele arrangementskosten). Licht je verzoek altijd toe en stuur je certificaat mee.

Arrangement

De prijs voor het gebruik van de accommodatie, koffie/thee en een uitgebreid lunchbuffet is in totaal € 215,00 (excl. btw). Je betaalt uiteraard geen arrangementskosten als je kiest voor de online variant in de ‘virtual class’.

Programma

Leerdagen

Co-Active® Coaching Fundamentals is een training van 2,5 dag. Je ontvangt inloggegevens voor de 'Learning Hub' van CTI. Dit materiaal dient vooral als naslagwerk na afloop van de training. Op de tweede dag hou je ’s avonds een echte coachingssessie van een uur (per telefoon of een online platform). Je werkt dan aan een specifiek onderwerp met iemand uit je zakelijke of persoonlijke netwerk. De volgende ochtend worden de resultaten van je coachingssessie geëvalueerd. Hiervoor is het handig iemand in jouw netwerk voorafgaand aan de training te benaderen.

Bij deze training hoort geen gezamenlijk avondprogramma en geen hotelovernachting. Je betaalt een dagtarief en bent niet verplicht op de locatie te overnachten. De meeste deelnemers overnachten thuis of bij vrienden. Wil je toch een overnachting of diner op de locatie boeken? Neem dan zelf contact op met de locatie. SUAS reserveert geen overnachtingen of diners.

Co-Active Coaching Fundamentals (CTI - Nederlands):

 • Dag 1 van 13.30 tot 17.30 uur
 • Dag 2 van 09.30 tot 17.30 uur (inclusief lunch)
 • Dag 3 van 09.30 tot 17.30 uur (inclusief lunch)

Co-Active Coaching Virtueel Fundamentals (CTI):

Co-Active Coaching Virtueel Fundamentals is een training van 4 dagen. De eerste drie dagen zijn van 9.00 uur tot 14.00 uur. De laatste dag start om 9.00 uur en eindigt om 15.00 uur. Op de derde dag hou je ’s avonds een echte coachingssessie van een uur (per telefoon of een online platform). Je werkt dan aan een specifiek onderwerp met iemand uit je zakelijke of persoonlijke netwerk. De volgende dag worden de resultaten van je coachingssessie geëvalueerd. Hiervoor is het handig iemand in jouw netwerk voorafgaand aan de training te benaderen.

Deelnemers

De maximale groepsgrootte van deze training is 26 deelnemers.

ICF-accreditatie

Het Competence Training Institute is de exclusieve licentiepartner van CTI, en daarmee van de ICF-geaccrediteerde Co-Active Coach and Leadership-trainingsprogramma's in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Noorwegen, Denemarken en Zweden.

Het driedelige Co-Active® Coach Training-programma is speciaal ontwikkeld om je voor te bereiden op het beroepsmatig toepassen van de Co-Active-methode: als zakelijk leider of als ICF-gecertificeerde Co-Active®-coach. De cursus Co-Active Fundamentals is de eerste stap op weg naar certificering.

Over de ICF

De wereldwijd toonaangevende International Coaching Federation (ICF) is opgericht in 1995. Dit instituut heeft als doel het beroep van coach naar een hoger niveau te tillen door strenge normen te stellen, onafhankelijke certificering aan te bieden en een mondiaal netwerk van erkende coaches te ontwikkelen.

Certificaat

Na afronding van de Fundamentals-cursus ontvang je een certificaat dat je 18,75 uur hebt deelgenomen aan een ICF-geaccrediteerd trainingsprogramma. Dit certificaat biedt toegang tot de Co-Active Coaching Intermediate-cursus, de volgende stap in het Co-Active Coaching-curriculum.

Incompany

Benut het potentieel van jullie organisatie

Willen jullie als team groeien? Of is er behoefte om met een groep collega's te werken aan dezelfde leerbehoeften? Wij kunnen onze trainingsprogramma's ook inhouse faciliteren. Bijvoorbeeld op jullie eigen locatie of volgens een door jullie gewenste planning. Samen met onze zusterorganisatie Relevance Learning kunnen we ook maatwerkoplossingen bieden die we in co-creatie met jullie afstemmen op jullie specifieke wensen en behoeften.

Voordelen van Incompany training:

 • Efficiënt - Je brengt in één keer de kennis en competenties van complete teams naar een hoger niveau.
 • Hoog rendement - De specifieke leerdoelen en -wensen van jouw collega’s staan centraal.
 • Borging - We maken gebruik van actuele praktijksituaties voor optimale borging van leerdoelen.
 • Altijd - Jij bepaalt het moment waarop we de opleiding of training organiseren.
 • Overal - We organiseren de opleiding of training waar jij wil. Binnen of buiten je organisatie.

Advies aanvragen

Docenten

Docenten

Twee professionele trainers en assistenten begeleiden je stap voor stap door de hele Co-Active Coaching Fundamentals-cursus. Al onze trainers zijn gecertificeerd door het Co-Active Training Institute (CTI). Zij weten als geen ander hoe je de Co-Active®-methoden toepast binnen een breed scala aan zakelijke en persoonlijke scenario's.

Nu starten met Co-Active Coaching Fundamentals (CTI - Nederlands)

Co-Active Coaching Fundamentals (CTI - Nederlands)

Verbeter de communicatie, vergroot jouw impact.

 • Leer transformatieve relaties opbouwen
 • Help anderen zich meer verbonden te voelen en meer voldoening te ervaren
 • Basiscursus van het Co-Active® Coach Training-programma; kan los worden gevolgd
Twee mensen zitten aan een bureau en zijn aan het werk, de een kijkt op een papier wat ze vasthoudt en de ander lacht

Ontvang 10% korting op Fundamentals én Intermediate!

Voeg beiden toe aan je winkelmand. Schrijf je in. En de korting wordt achteraf op de factuur verrekend.

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Portretfoto van Nathalie Sloos. Een vrouw met lange blonde haren, een rood jasje met daaronder een zwart hemdje.

Nathalie Sloos

Opleidingsadviseur

Gerelateerde opleidingen

Deze opleidingen zijn misschien ook wat voor jou