Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Reviews Begeleiden van veranderprocessen


Om de betrouwbaarheid en transparantie van al onze reviews te waarborgen hebben wij ervoor gekozen om onze reviews door een externe partij te laten verzamelen. Wij hebben hierbij gekozen voor de Feedback Company.

Wil je graag weten wat het reviewbeleid is en hoe een reviewpagina tot stand komt? Klik hier voor meer informatie

 • Goede training, fijne groep, goede trainer. Goede samenwerking. Veel geleerd wat direct in praktijk toepasbaar is.

  Smolenaers, Marleen
  9 van de 10
 • Zeer nuttige cursus, met veel voorbeelden en oefeningen die direct toepasbaar zijn. Trainingsdagen waren ook zeer waardevol, je kunt veel leren van medecursisten en van de trainer.

  Peeters, Laura
  9 van de 10
 • Hele fijne training, rijk aan informatie, voorbeelden en oefeningen. Ik heb veel geleerd over veranderprocessen en mijn eigen rol hierin. Mede door de goede trainer en fijne groep heb ik mijn "rugzak" weer gevuld met kennis en ervaring.

  Wilkens, Annemarie
  9 van de 10
 • Goede training die zeker aan mijn ontwikkeling op dit gebied heeft bijgedragen. Fijne en diverse groep met een zeer ervaren trainster.

  Wit, Irma de
  9 van de 10
 • Deze training heeft mij geholpen in mijn ontwikkeltraject. Het was voor mij een training waarin ik een aantal nieuwe inzichten/vaardigheden en theorieën opgedaan heb die ik in de dagelijkse praktijk van mijn werk direct toe kan passen.

  Smak, Irma
  8 van de 10
 • Leerzaam, praktijkgericht, veel bewustwording, goed te doen online.

  Daanen, Angela
  9 van de 10
 • Positief! Erg praktijkgericht en direct toepasbaar. Het was een training op inhoud en ook een persoonlijke ontwikkeling. Blij en content dat ik dit heb gedaan!

  Martens, Desiree
  8 van de 10
 • Ik ervaar de training als heel inzichtelijk, confronterend, leerzaam, boeiend en inspirerend! Interessante inhoud, reflectie en discussies. En natuurlijk heel toepasselijk in (huidige/toekomstige) tijd voor verandering. Een eye opener en veel food for thought!

  Amat, Marta
  7 van de 10
 • Dit is een goede training, die het best werkt als je deze op locatie geeft

  Wubs, Janneke
  8 van de 10
 • De training moet je volgen als je er echt zelf interesse voor hebt. De materie is best veel, en kan lastig zijn als je er weinig tijd voor maakt/kunt maken. Je moet het geleerde vooral verwerken door het te doen, De oefeningen zelf zijn trouwens ook al zo goed dat je er echt over moet nadenken (het zijn geen invulvelletjes). Al met al ook een erg leuke cursus, zeker als je een open groep medecursisten hebt en een gelouterde trainer.

  HUIS IN T VELD, Eric
  9 van de 10
 • Een veelzijdige training, waar heel veel inzat. Door de hoeveelheid in combinatie met korte soms minder effectief. Persoonlijk zou ik het prettiger hebben gevonden om de blokken wat verder uit elkaar te halen, zodat je meer tijd hebt om te oefenen in de praktijk en wellicht ook nog een terugkomdag na de laatste 2 dagen.

  Verre, Diana van
  7 van de 10
 • prima, een goed handvat om verdere ervaring op te doen.

  Ruijter, Marjon de
  8 van de 10
 • We hadden een kleine groep met een goede klik onderling en de trainer. veel variatie tussen theorie en doen en de ruimte ok eigen casussen in te brengen. ik heb er veel van opgestoken!

  Bussing, Hans
  10 van de 10