Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Reviews Masterclass Leiderschap en verandering


Om de betrouwbaarheid en transparantie van al onze reviews te waarborgen hebben wij ervoor gekozen om onze reviews door een externe partij te laten verzamelen. Wij hebben hierbij gekozen voor de Feedback Company.

Wil je graag weten wat het reviewbeleid is en hoe een reviewpagina tot stand komt? Klik hier voor meer informatie

 • op zich prima. Het was maar 1 dag dus niet veel ruimte voor persoonlijke vraagstukken of heel veel diepgang. Maar ik vond het een leuke en interessante dag waarin ik nieuwe mensen heb leren kennen en meer inzicht heb gekregen in mijn eigen leerproces.

  Lindeboom, Marianne
  8 van de 10
 • Matig

  Vrencken, Jan
  5 van de 10
 • Deze korte training heeft mij zeker inzicht gegeven over mijn eigen handelen en hoe mijn eigen organisatie werkt. De uitwisseling met mede cursisten heb ik als zeer prettig en leerzaam ervaren. Ik ben in mijn mening gesterkt dat psychologische veiligheid een de belangrijkste dingen is die binnen een organisatie gewaarborgd moet zijn

  Uden, Eric van
  8 van de 10
 • Heel veel besproken in één dag. Trainer luistert goed naar de vraag van cursisten en probeert deze in de masterclass te verwerken. Trainer is kundig en ervaren en zorgt voor een goede balans tijdens de masterclass.

  Lange, Marijn de
  10 van de 10
 • Erg fijn om trainingen van Schouten en Nelissen te mogen volgen. Goede opleidingsorganisatie.

  Lutgert, Yaël
  8 van de 10
 • Angelique is een hele kundige trainer/coach. Ze is voornamelijk in staat om waardevolle discussies in de groep te laten plaatsvinden. We leren daardoor veel van elkaar. Als het gaat over een masterclass leiderschap en verandering, dan had ik ook wat meer vernieuwende theorie verwacht. De overdracht van theorie vond ik minder inspirerend dan ik me had voorgesteld. Aan de andere kant heb ik wel meer nagedacht en geleerd over mijn eigen leiderschap.

  Vermeulen, Nicole
  7 van de 10
 • Anke van Luijt was een zeer inspirerende trainster met goede communicatieve vaardigheden en een duidelijke koppeling met de markt. De training heeft mij geholpen om verder te reflecteren.

  Teeuwen, Arnold
  8 van de 10
 • Deze training was geslaagd! Leuke groep, geweldige trainer en top inhoud die ik meteen heb kunnen toepassen. Op naar de volgende 3!

  Maters- Vrendenbarg, Véronique
  8 van de 10
 • Op basis van de eerste dag vind ik het zonde van mijn donderdagochtend.

  Grunt, Sander de
  3 van de 10
 • Ik heb leiderschap en verandering als een ontzettend leerzame en interactieve masterclass ervaren. Een zeer kundige leerkracht, actueel lesmateriaal, een leuke groep cursisten met veel voorbeelden uit de praktijk en vakliteratuur geven ruim voldoende inzicht en handvaten om hier op mijn werk mee aan de slag te gaan.

  Bruijn, Victor
  9 van de 10
 • Het inhoudelijke aspect van de training viel me tegen, maar dit zal grotendeels te maken hebben dat de training virtueel werd gegeven. De trainer leek ook iemand die beter uit de verf zou komen bij het geven van een fysieke (face-to-face) training. Voor vervolgtrainingen zal ik zeker Schouten & Nelissen in het achterhoofd houden, maar wel wanneer er weer op locatie gewerkt kan worden. Ik vind de gehele opzet met New Heroes erg interessant: heel leuk dat dit bij het pakken van Schouten & Nelissen zit. Ik ga daar zeker proberen gebruik van te maken komende tijd.

  Beltz, Erwin
  3 van de 10
 • Nog niet van toepassing is onderdeel van reeks voor mij.

  Groot, Ineke de
  7 van de 10