Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Reviews Masterclass Leiderschap en paradoxen


Om de betrouwbaarheid en transparantie van al onze reviews te waarborgen hebben wij ervoor gekozen om onze reviews door een externe partij te laten verzamelen. Wij hebben hierbij gekozen voor de Feedback Company.

Wil je graag weten wat het reviewbeleid is en hoe een reviewpagina tot stand komt? Klik hier voor meer informatie

 • N/A

  Bruijn, Victor
  10 van de 10
 • Goede interessante training die je op een leuke manier meeneemt in de materie waarbij veel ruimte is om hier gezamenlijk mee aan de slag te gaan.

  Slokkers, Rien
  9 van de 10
 • prima cursus. Compact, goede wisselwerking met de praktijk. Groepsomvang was met 4 nog net voldoende, maar heeft daarmee wel de kritische ondergrens bereikt.

  Vreman, Ed
  8 van de 10
 • Voldoet in totaal over 4 masterclasses niet aan mijn verwachting vooraf, dit is jammer! De laatst masterclass was positief onderscheidend en echt een meerwaarde. Groep is veel te groot geweest, met meer dan 25 man krijg je niet de juiste interactie of ruimte voor kandidaten. Bureauzijde vanuit SN heb ik als zeer slecht ervaren, voor 3 van de 4 masterclasses hebben we geen melding gehad dat de studiematerialen klaar stonden. Ook na bellen duurde dit te lang, hierdoor was een tijdige voorbereiding niet altijd mogelijk. Ik heb Lenette wel als ontzettend kundig ervaren, ga vooral met haar door!

  Arts, Tom
  8 van de 10