Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud
Inspiratie event Bachelor en Masters

Inspiratie event Bachelor en Masters

Creëer meer impact voor je organisatie en de samenleving

 • Maak kennis met SUAS en onze erkende bachelor- en masteropleidingen
 • Laat je inspireren door de wetenschappelijke inzichten van onze docenten
 • Proef de sfeer, stel al je vragen en ontvang persoonlijk advies

Bekijk alle details

Vanaf prijs
Uitvoering
Event
Vanaf prijs
Gratis
Aantal deelnemers
20-80 deelnemers
Onderwerpen
 • Foto van Hillie Aaldering. Een vrouw met blonde haren, blauwe ogen en een zwart jasje.
 • Foto van Jos Groenendijk. Een man emt grijze haren en bruine ogen.
 • Foto van Nathalie Hazenberg. Een vrouw met blonde haren tot haar schouder en blauwe ogen.
 • Foto van Ellen Daniëls. Een vrouw met bruine haren en bruine ogen.

Dit is het programma van Inspiratie event Bachelor en Masters

Heb je behoefte aan wetenschappelijke verdieping in je vakgebied? Of wil je ontwikkelen tot een ware T-shaped professional binnen je team? Onze geaccrediteerde bachelor- en masteropleidingen zijn modulair opgebouwd en speciaal als deeltijdopleiding ontworpen voor jou als werkende professional. Je kunt zo flexibel studeren naast je baan. Je kunt kiezen voor een hele master of bachelor, een verkort programma of een losse module. Wat past het beste bij jouw leerdoelen?

Tijdens het Inspiratie event maak je kennis met SUAS, de studielocatie in Zaltbommel en onze aanpak. Je ontdekt onze visie op leren en de inhoud van de opleidingen via verschillende proefcolleges. De proefcolleges worden verzorgd door toonaangevende docenten uit ons geaccrediteerde hoger onderwijs.

Daarnaast zijn er gedurende dit event studieadviseurs, studenten en alumni aanwezig om jouw specifieke vragen te beantwoorden. Zo weet jij na afloop of studeren bij SUAS de juiste keuze voor jouw ontwikkeling is. En niet onbelangrijk. Je hebt je netwerk uitgebreid en bent geïnspireerd door nieuwe kennis en inzichten.

Het programma ziet er als volgt uit:

16.00 uur: Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers

16:30 uur: Plenaire opening: ontdek wat studeren bij SUAS inhoudt

17:00 uur: Break-out sessies: volg een proefcollege naar keuze

18:15 uur: Plenaire afsluiting

18:30 uur: Beursvloer en netwerkborrel met maaltijd (tot 19:30 uur)

Resultaten

Na afloop van het Inspiratie event Bachelor en Masters:

 • Heb je kennis gemaakt met SUAS, de docenten en studieadviseurs
 • Ben je op de hoogte van ons opleidingsaanbod op bachelor- en masterniveau
 • Heb je kennis van enkele actuele wetenschappelijke nieuwe inzichten
 • Sta je weer op scherp met nieuwe perspectieven en inspiratie
 • Heb je persoonlijk advies gekregen op basis van jouw doelen

Ervaar welke bachelor of masteropleiding bij je past

Voor wie?

Je oriënteert je op een bachelor- of masteropleiding naast je werk. Je bent op zoek naar inhoudelijke verdieping die je kunt gebruiken in de praktijk. Je hebt interesse in Psychologie, Human Resource Management, Verandermanagement, Kwaliteit- en Procesmanagement, Bedrijfskunde en/of Educational Leadership. Het is ook mogelijk om losse modules van ons geaccrediteerde aanbod te volgen.

Inhoud

Je kunt tijdens het Inspiratie event kiezen uit 4 break-out sessies. In elke sessie staat een andere bachelor- of masteropleiding centraal. Je krijgt kort informatie over de inhoud ervan en krijgt direct een proefcollege van één van de docenten uit de opleiding. Het doel is jou een goed beeld te geven van de opbouw en onderwerpen uit de opleiding.

Ons geaccrediteerde aanbod:

Bachelor Bedrijfskunde

De Bachelor Bedrijfskunde is er voor de verbinder, veranderaar en innovator in organisaties. Als bedrijfskundige opereer je op het snijvlak van organisatie en buitenwereld. Met deze opleiding verbreed je je inzicht in visie, strategie, inrichting van processen, maatschappelijk ondernemen, marketing, financieel management, bedrijfsculturen, coaching, samenwerken, effectief communiceren en verandermanagement.

Proefcollege: Doorbraakdenken voor Pioniers in organisaties - drs Nathalie Hazenberg MA

Master Human Development

De Master Human Development is een brede opleiding die bestaat uit verschillende specialisaties. Met de verschillende modules is deze opleiding interessant voor leidinggevenden, HRM- of HRD-professionals en organisatieadviseurs. En voor docenten, coaches, trainers en professioneel begeleiders. Je hebt een aantal jaren werkervaring en bent werkzaam bij een profit- of non-profitorganisatie.

Proefcollege: Teampsychologie: ik weet wat jij denkt… denk ik – dr. Hillie Aaldering

Master Kwaliteitsmanagement

De Master Kwaliteitsmanagement is er voor kwaliteitsmanagers, -medewerkers en procesmanagers. In deze master ontwikkel je een gedegen wetenschappelijke basis. Je maakt kennis met verschillende perspectieven op het vak van kwaliteitsmanagement. Hierdoor vorm je een goed beeld van de mogelijkheden voor continue verbetering van de processen en kwaliteitssystemen binnen je organisatie.

Proefcollege: Kwaliteitsmanager, waar ga je naar toe? – ir. Jos Groenendijk

Master Bedrijfskunde

In de Master Bedrijfskunde verdiep je je in de nieuwe economische werkelijkheid en hoe je je vaardigheden kunt inzetten om richting te geven aan toekomstbestendige waardeproposities, hoe je financieel en ook maatschappelijk rendement creëert en in complexe en uitdagende vraagstukken uit de eigen werkomgeving waar geen panklare oplossing voor is.

Proefcollege: Doorbraakdenken voor Pioniers in organisaties - drs Nathalie Hazenberg MA

Master Educational Leadership (accreditatie in aanvraag)

“Mastertitel is onder voorbehoud van positieve accreditatie door de NVAO.”

In de Master Educational Leadership ontwikkel je binnen de context van het onderwijs jouw professionele en persoonlijke leiderschapskwaliteiten. Je werkt samen met stakeholders in de omgeving van jouw organisatie, bouwt aan een sterk intern team en leercultuur. Ook kun je kennismaken met een actieleercyclus. Elke module is los te volgen.

Proefcollege: Leiderschap en Teamontwikkeling in het onderwijs - dr. Ellen Daniëls

Kosten en financiering

Event

Deelname aan dit event is kosteloos.

Programma

Het Inspiratie event Bachelor en Masters duurt 3,5 uur. Het event vindt plaats bij Schouten en Nelissen aan de Van Heemstraweg West 5 te Zaltbommel.

Event

 • van 16.00 tot 19.30 uur

Deelnemers

De maximale groepsgrootte van dit event is 80 deelnemers.

Docenten

Dit worden je docenten

 • dr. Hillie Aaldering

  Universiteit van Amsterdam

  Foto van Hillie Aaldering. Een vrouw met blonde haren, blauwe ogen en een zwart jasje.

  Dr. Hillie Aaldering werkt als assistent-professor bij de faculteit Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Universiteit van Amsterdam. In 2014 behaalde ze haar PhD bij dezelfde vakgroep. Ze geeft aan de UvA les in de bachelor Bestuurs- en organisatiewetenschappen en coördineert bachelorthesen. Daarnaast geef ze les in de master Beleid, Communicatie en Organisatie over Samenwerking & Conflict en in de premaster over kwantitatieve onderzoeksmethoden en vaardigheden. Bij SUAS is Hillie inhoudsverantwoordelijke van de mastermodule Psychologie van mensen in organisaties binnen de Master Human Development.

 • ir. Jos Groenendijk

  Foto van Jos Groenendijk. Een man emt grijze haren en bruine ogen.

  Ir. Jos Groenendijk studeerde Vliegtuigbouwkunde aan de Technische Universiteit Delft. Vandaag de dag is hij als toetscoördinator werkzaam bij Project A2 Maastricht en Noorderbrugtracé Maastricht en als adviseur kwaliteitsmanager bij het Project Stationsrenovatie Oostlijn en Zeesluis IJmuiden. Zijn interesse ligt bij verschillende vormen van management: van het proces tot aan kwaliteit en verandermanagement. Hij is coauteur van het boek 'Kwaliteitsmanagement in de praktijk' (2013) en examinator NNK/EOQ-persoonscertificering. Jos is inhoudelijk coördinator voor de Master Kwaliteitsmanagement van SUAS en inhoudelijk verantwoordelijke van en docent in de modules Basis van kwaliteitsmanagement en Inrichting van kwaliteitsmanagement.

 • drs. Nathalie Hazenberg MA

  Foto van Nathalie Hazenberg. Een vrouw met blonde haren tot haar schouder en blauwe ogen.

  Drs. Nathalie Hazenberg MA is gespecialiseerd in transitiemanagement, veranderkunde en HRM. Ze is afgestudeerd in Bedrijfskunde/ Internationale Marketing (1999, Vrije Universiteit Amsterdam) en heeft een post-academische master in arbeidsstudies op de rol van leiders bij cultuurverandering (2007, Amsterdams Instituut voor ArbeidsStudies (AIAS)/ Universiteit van Amsterdam). Nathalie houdt zich actief bezig met intersectorale mobiliteit van bedrijfsleven naar onderwijs via publiek-private samenwerking en is betrokken bij het initiatief Cross Mentoring in samenwerking met de Algemene Vereniging van Schoolleiders. Haar huidige functies zijn HR Innovator organisatie ontwikkeling en mobiliteit (ABN AMRO), Voorzitter Raad van Toezicht (STWT, primair onderwijs) en programmaleider en lid werkveldraad (SUAS). Daarnaast is ze eigenaar, systemisch (team)coach (ORSC) en adviseur (Team&More) en auteur van boeken over mens en organisatie.

 • dr. Ellen Daniëls

  Universiteit Utrecht

  Foto van Ellen Daniëls. Een vrouw met bruine haren en bruine ogen.

  Dr. Ellen Daniëls volgde verschillende opleidingen gerelateerd aan onderwijs. Ze behaalde een bachelor in het onderwijs (Nederlands, aardrijkskunde, economie, Duits), een advanced bachelor in schoolontwikkeling, een master in opleidings- en onderwijswetenschappen en een postgraduaat in relatie- en communicatiewetenschappen. Ze verdedigde haar proefschrift over leiderschap en leiderschapsontwikkeling aan KU Leuven in 2020 en behaalde hiermee de graad van Doctor in de Sociale Wetenschappen. Haar carrière begon als leerkracht in het voortgezet onderwijs. Vervolgens kwam ze in het volwassenenonderwijs terecht, waar ze negen jaar lang programmacoördinatie en kwaliteitszorg voor haar rekening nam. Daarna stapte ze over naar de universiteit waar ze als wetenschappelijk medewerker werkte aan een project rond de professionalisering van schoolleiders. Ellen bouwde ook ervaring op in de coördinatie van special interest groups van onderzoeksassociaties, zoals de groep rond leiderschap in onderwijs van EAPRIL (European Association for Practitioner Research in Improving Learning) en de organisatie van de conferentie People Management in Education. Momenteel werkt ze als assistant professor aan de Universiteit Utrecht. Haar onderzoeksinteresses gaan uit naar leiderschap en HRM (in onderwijs) en professioneel ontwikkelen.

Deelnemen aan Inspiratie event Bachelor en Masters

Inspiratie event Bachelor en Masters

Creëer meer impact voor je organisatie en de samenleving

 • Maak kennis met SUAS en onze erkende bachelor- en masteropleidingen
 • Laat je inspireren door de wetenschappelijke inzichten van onze docenten
 • Proef de sfeer, stel al je vragen en ontvang persoonlijk advies

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Portretfoto van Susanne Beukes. Een vrouw met lang rossig haar met krullen en witte trui met daarover een zwarte blazer.

Susanne Beukes

Opleidingsadviseur