Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Gratis scholing met de subsidieregeling NL leert door

De arbeidsmarkt verandert snel. Dit vraagt van jou om flexibel te zijn. En om te blijven leren. Met de Nederland Leert Door subsidie van de overheid kan je bij SUAS gratis een training of opleiding volgen. Welke kies jij?


De NL leert door subsidie is er ook voor jou

Het gratis scholingsaanbod is er voor iedereen tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd. Het maakt niet uit of je in loondienst bent, een flexibel contract hebt of werk zoekt. Ook als zelfstandige of zzp’er kan je van de subsidieregeling gebruikmaken en kosteloos een training of opleiding bij ons volgen. Je kunt kiezen uit verschillende trainingen en opleidingen. Wel is er slechts een beperkt aantal kosteloze plekken met NL leert door subsidie beschikbaar. Wacht dus niet te lang met aanmelden, want op = op.

Zo werkt het aanmelden

 1. Kies je opleiding

  Je vindt hieronder de selectie aan trainingen en opleidingen die je gratis kunt volgen met NL leert door subsidie.

 2. Kies je startdatum & locatie

  Door op de training of opleiding te klikken kom je op de speciale leersubsidie website. Je kiest hier je startdatum en de locatie.

 3. Meld je aan

  Je kiest voor 'Inschrijven', vult je gegevens in en voegt een kopie van je ID toe.

 4. Je ontvangt een bevestiging

  Je ontvangt direct een e-mail vanuit de leersubsidie website. Uiterlijk 2 werkdagen later ontvang je van ons de volledige uitgebreide bevestiging. Je bent nu klaar om te kunnen starten.

Versterk jezelf met een volledig gesubsidieerde training

Voor je toekomst is het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen qua kennis, vaardigheden en ervaring. Zo blijf je wendbaar, aantrekkelijk voor werkgevers en duurzaam inzetbaar. In je huidige baan, of bij een andere werkgever. Of je nu een werknemer in loondienst, flexwerker, zelfstandige of zzp’er bent. De overheid ondersteunt je ontwikkeling met verschillende regelingen. Via de subsidieregeling NL leert door is het mogelijk gratis scholing te volgen. Een ideale manier om je kennis of skills uit te breiden en te updaten. Zo leer je vaardigheden om binnen je organisatie ander werk te kunnen verrichten, of om beter inzetbaar te zijn bij een andere organisatie.

Om- of bijscholen. Welke training of opleiding kies je?

Het geselecteerde scholingsaanbod wordt aangeboden met behulp van de Nederland Leert Door subsidie van de overheid. Dit betekent dat je zelf geen geld voor deze trainingen en opleidingen van SUAS hoeft te betalen. Afsluitend ontvang je van ons een certificaat of diploma.

Wil je jezelf bij- of omscholen, maar weet je niet goed welke training of opleiding voor jou het meest geschikt is? In dat geval is het handig om een afspraak te maken met een van onze adviseurs. Zij voorzien je graag van advies.

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Portretfoto van Joost Verbeek. Man met donkere korte haren, een bril en een licht groene polo.

Joost Verbeek

Opleidingsadviseur