Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Presentatie krijg je niet op een presenteerblaadje

Thema: Persoonlijke effectiviteit
Rubriek
Artikel
Datum
3 april 2013
0 minuten leestijd

Veel sprekers zijn geneigd om als voorbereiding op hun presentatie enkel alles wat ze willen zeggen in PowerPoint te zetten. Oefenen? Welnee! Daar hebben we vaak geen tijd voor. Helaas is het resultaat dan toch dat je als presentator voornamelijk voorleest wat er op het scherm staat. Neem daarom je manier van presenteren eens onder de loep.

Leren presenteren in één dag

Dan is onze nieuwe training Presenteren in één dag een aanrader! Tijdens deze dag maak je kennis met verschillende presentatietechnieken. En breng je deze in de praktijk door veel verschillende oefeningen. Zodat je boodschap helder overkomt in je eerstvolgende presentatie. 

BEKIJK DE TRAINING

Ontspannen presenteren

Ervaar je spanning voor het presenteren en wil je dit met meer gemak en plezier kunnen? Dan is de 2-daagse training Ontspannen presenteren wellicht iets voor jou. Je leert presentatietechnieken aan en leert omgaan met presentatieangst of plankenkoorts, zodat je ontspannen kunt spreken voor groepen.

BEKIJK DE TRAINING

Een man geeft een presentatie aan drie mensen. De drie mensen maken aantekeningen, op tafel liggen appels en staat drinken.

Gerelateerde artikelen