Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Wederom nr. 1 in Opleiding & Training MT Digital

Thema: HRM en HRD
Rubriek
Nieuws
Datum
30 juni 2016
2 minuten leestijd

De lezers van het blad Management Team (MT) hebben Schouten & Nelissen in het MT Digital onderzoek opnieuw tot nummer 1 verkozen in de categorie digitale Opleiding & Training. MT onderzoekt jaarlijks wie worden gezien als beste bedrijven in het digitale speelveld. In de categorie 'Opleiding & Training' wordt gevraagd naar het oordeel over dienstverleners gespecialiseerd in de opleiding en training van medewerkers.

Continu innovatie

‘We zijn erg trots dat we door de lezer opnieuw zijn verkozen tot beste digitale opleider en trainer, zegt directeur Ronald de Vries, die verantwoordelijk is voor de open lijn trainingen. ‘We zien dat digitaal leren een steeds belangrijker onderdeel wordt in de totale mix van leeroplossingen. We werken daarom continu aan innovatie op basis van de feedback die we krijgen van onze klanten.

Samenwerking met partners

‘Naast onze eigen digitale leeromgeving MijnSN, e-learning modules en de e-learning oplossingen van onze specialist New Heroes, werken we ook met andere partijen samen’, zegt directeur Marieke Schouten, die verantwoordelijk is voor incompany en maatwerk trajecten. ‘Zo werken we samen met CrossKnowledge. De content van CrossKnowledge en New Heroes zetten we in bij klanten die om wereldwijde blended learning trajecten vragen.’

New Heroes

New Heroes werd in mei 2016 gelanceerd en biedt op dit moment zo’n zestig digitale leerreizen op het gebied van soft skills. De Vries: ‘Door al onze deelnemers na hun training een online abonnement op New Heroes aan te bieden, zorgen we ervoor dat mensen continu hun vaardigheden kunnen versterken, waar en wanneer zij dat willen. Maar we zullen zeker niet stilzitten, ook de komende jaren blijven we samen met onze klanten en partners nieuwe digitale leeroplossingen ontwikkelen, om onze nummer 1 positie te blijven waarmaken!’

BEKIJK ALLE TRAININGEN EN OPLEIDINGEN

Logo MT Digital.

Gerelateerde artikelen

  • Wil jij iedere maand geïnspireerd worden?

    Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand relevante artikelen, nuttige tips, leuke testjes en onderzoeken, inspirerende quotes en meer.