Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Schouten & Nelissen wordt reseller van New Heroes

Thema: HRM en HRD
Rubriek
Nieuws
Datum
12 april 2016
3 minuten leestijd

Vanaf vandaag is New Heroes actief als e-learning community voor de ontwikkeling van vaardigheden en leiderschap. Met trainingen (leerreizen) op het gebied van persoonlijke kracht, communicatie en leidinggeven wordt het ontwikkelen van vaardigheden bereikbaar voor iedereen, waar ook ter wereld.

Nieuwe bedrijven ontregelen het leven op vele terreinen, maar nog niet op het gebied van leren. Daar brengt New Heroes nu verandering in met een abonnement voor € 9,95 per maand. Het bedrijf is gestart met 62 leerreizen. Dit moet de komende jaren uitgroeien naar 200 leerreizen in meerdere talen. New Heroes is een initiatief van Jan Schouten, bekend als oprichter van Schouten & Nelissen. Schouten & Nelissen gaat een samenwerking aan met New Heroes en gaat het volledige aanbod opnemen in haar trainingsaanbod.

Anders leren

Jan Schouten, oprichter en Chairman van New Heroes: ‘Leren gebeurt allang niet meer alleen in klassieke trainingssettings, de behoefte om ‘flexibel’ te leren is explosief gestegen en zal de komende jaren alleen maar verder toenemen. Permanente educatie is door de continue maatschappelijke veranderingen noodzakelijk. De druk om je voortdurend aan te passen aan nieuwe taken en rollen is hoog. Er wordt een beroep gedaan op de wendbaarheid en flexibiliteit van mensen, in zowel werk- als privé.’

Persoonlijke aandacht

Leren bij New Heroes is anders dan anders. De basis van de online leerreizen is niet een klassieke trainer die alleen maar leerstof overdraagt via video. De deelnemer staat zelf aan het roer en bepaalt wanneer, hoe en op welke manier hij aan de slag gaat. Dit kan 24 uur per dag, op smartphone, laptop, tablet of pc. ‘Wij helpen daarbij, dus de deelnemer staat niet alleen. We laten de deelnemers werken met een supporter, een persoon die hij vertrouwt en uitnodigt om feedback te geven. Dit kan bijvoorbeeld een leidinggevende, een collega, vriend of familielid zijn’, aldus Schouten.

Leerreizen

New Heroes heeft een aanbod voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen; ongeacht leeftijd, sociale klasse, werkterrein en -niveau, of interessegebied. De leerreizen gaan over persoonlijke kracht, communiceren en leidinggeven, verdeeld over acht hoofdthema’s: communicatie, makkelijker werken & leven, teams, helder denken, leven & loopbaan, management & leiderschap, commercie en diversiteit.

Laagdrempelig abonnement

New Heroes biedt haar leerreizen aan in abonnementsvorm voor zowel particulieren als bedrijven. Particulieren betalen een vast laag bedrag van € 9,95 per maand (€ 1,- voor de eerste maand). Hiervoor kan een deelnemer onbeperkt alle leerreizen volgen. Gebruikers kunnen de lesstof makkelijk inplannen in hun werk- of leefsituatie. Voor bedrijven zijn speciale bedrijfsabonnementen beschikbaar. New Heroes start met 62 leerreizen in het Nederlands. De komende tijd wordt dit aantal uitgebreid naar 200 leerreizen en volgen andere talen. Eind dit jaar nog komt New Heroes met een volledig Engelstalig programma.

Schouten & Nelissen wordt reseller van New Heroes

Het volledige aanbod van New Heroes is vanaf half mei ook via Schouten & Nelissen beschikbaar. Hiervoor hebben de bedrijven een samenwerkingsovereenkomst getekend. Jos van Kessel, CEO van Schouten & Nelissen: ‘De samenwerking met New Heroes biedt ons unieke mogelijkheden, naast ons eigen aanbod aan online trainingen. New Heroes speelt met slimme technieken in op de laatste wensen en behoeften. Deelnemers hebben doorlopend de beschikking over alle content, kunnen op elk gewenst moment en in elke context een leerbehoefte vervullen en ontvangen snel en laagdrempelig feedback op opdrachten tijdens de leerreis.’

Startup

Jan Schouten, die in 1980 het bedrijf Schouten & Nelissen oprichtte, begint in april 2015 samen met Jorn van Wijk aan de ontwikkeling van een nieuw bedrijf. Met de opkomst van bedrijven die bestaande markten met nieuwe bedrijfsmodellen betreden, ziet hij een kans in een breed aanbod in vaardigheden met behulp van e-learning. Samen met Jorn van Wijk verzamelt hij een team van experts, die vanaf de zomer van 2015 bouwen aan New Heroes.

Lees meer over New Heroes en de online trainingen in soft skills en leiderschap.

Gerelateerde artikelen