Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Schouten & Nelissen versterkt samenwerking met New Heroes

Thema: HRM en HRD
Rubriek
Nieuws
Datum
29 maart 2019
2 minuten leestijd

De beproefde en wetenschappelijk onderbouwde trainingen van Schouten & Nelissen worden gecombineerd met effectieve en activerende online leerreizen van New Heroes. Hiermee maken beide partijen leren toegankelijker, leuker en effectiever.

Met de samenwerking wordt gezamenlijk trainen in een groep gecombineerd met e-learning, e-doing, scans, (online) feedbackinstrumenten en persoonlijke (e-)coaching. Door een gevarieerde mix aan leervormen aan te bieden, sluiten trainingen nog beter aan op specifieke leervoorkeuren en –wensen van deelnemers. Zo wordt leren toegankelijker, leuker en effectiever.

Vernieuwing en innovatie

Leren gebeurt allang niet meer alleen in klassieke trainingssettings. De behoefte om ‘flexibel’ te leren is explosief gestegen en zal de komende jaren alleen maar verder toenemen. Camiel Gielkens, CEO van Schouten & Nelissen: ‘Met de verdere samenwerking blijven we werken aan vernieuwing en innovatie om onze naam als hoogwaardige en toonaangevende partner in het ontwikkelen van mensen, teams en organisaties ook in de toekomst waar te kunnen maken.’

Flexibel leren

Permanente educatie is door de continue maatschappelijke veranderingen noodzakelijk. De druk om je voortdurend aan te passen aan nieuwe taken en rollen is hoog. Er wordt een beroep gedaan op de wendbaarheid en flexibiliteit van mensen, in zowel werk- als privé. Het online leerplatform van New Heroes faciliteert deze ontwikkeling. Jorn van Wijk, CEO van New Heroes: ‘We zijn blij en trots dat onze effectieve en activerende online leerreizen onderdeel gaan uitmaken van de hoogwaardige trainingen van Schouten & Nelissen. Ik ben ervan overtuigd dat deelnemers nog beter worden gefaciliteerd in hun persoonlijke ontwikkeling.’

Over New Heroes

New Heroes is een initiatief van Jan Schouten, ook oprichter van Schouten & Nelissen. New Heroes heeft een groot aanbod online leerreizen voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen, verdeeld over acht hoofdthema’s: communicatie, makkelijker werken & leven, teams, helder denken, leven & loopbaan, management & leiderschap, commercie en diversiteit.

BEKIJK DE NEW HEROES-WEBSITE

Een iemand tekent een contract, er staat iemand naast hem die een contract laat zien.

Gerelateerde artikelen