Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Leergang Coach opgenomen in het Schoolleidersregister PO

Thema: HRM en HRD
Rubriek
Nieuws
Datum
18 mei 2017
2 minuten leestijd

De Leergang Coach van Schouten & Nelissen University is door de Commissie Certificering opgenomen in het Schoolleidersregister PO (Primair Onderwijs).

Deze leergang bestaat twee delen: het Opleidingstraject en het Verdiepingstraject. Beide onderdelen zijn afzonderlijk van elkaar opgenomen in het register onder het professionaliseringsthema ‘Persoonlijk Leiderschap’.

Eigen coachingstijl

In de NOBCO/EMC geaccrediteerde Leergang Coach ontwikkelen deelnemers professionele coachingsvaardigheden en een eigen coachingstijl. Zo brengen zij mensen nóg sneller in en krachtiger in beweging. Tijdens het opleidingstraject leren deelnemers hun kracht als coach kennen, waardoor zij met lef, creativiteit en speelsheid op kunnen treden. In het verdiepingstraject worden coachingsvaardigheden verder aangescherpt en worden deelnemers voorbereid op de Proeve van Bekwaamheid.

Alle profesionaliseringsthema’s

Vorig jaar werden de mastermodules ‘Psychologie en verandermanagement’, ‘Basis van kwaliteitsmanagement’, Teamcoaching en groepsinterventies’ en ‘Onderzoek in organisaties’ al opgenomen in het Schoolleidersregister PO en in februari zijn de modules ‘Leren en innoveren’, ‘Psychologie van mensen in organisaties’ en ‘Organisatietheorie en strategisch HRM’ aan dit register toegevoegd. Schoolleiders PO kunnen dankzij de toevoeging van de Leergang Coach nu voor alle professionaliseringsthema’s bij Schouten & Nelissen terecht!

Over het Schoolleidersregister PO

De Stichting Schoolleidersregister PO is opgericht om het beroep van schoolleider in het primair onderwijs te versterken, verder te professionaliseren en om schoolleiders daarbij op verschillende manieren te faciliteren.

BEKIJK ALLE MASTERMODULES

Een vrouw staat bij een whiteboard en legt iets uit aan een paar andere mensen.

Gerelateerde artikelen