Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

CTI en Schouten & Nelissen verlengen partnerschap

Thema: HRM en HRD
Rubriek
Nieuws
Datum
12 december 2017
2 minuten leestijd

Ook de komende vijf jaar kunnen (toekomstige) coaches bij Schouten & Nelissen terecht voor CTI’s Co-Active Coachingsprogramma’s. Deze internationaal erkende opleidingen worden exclusief door Schouten & Nelissen aangeboden in de Benelux, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Noorwegen, Zweden, Denemarken en China.

Kenmerkend aan de Co-Active opleidingen is dat je leert te vertrouwen dat jouw coachee alles in huis heeft om zelf richting te geven aan leven en werk en hier krachtige keuzes in kan maken. De vaardigheden en aanpak van het model maken het voor jou mogelijk op elk gewenst onderwerp jouw intuïtie in te zetten en effectief te coachen. De Co-Active aanpak bevat actuele inzichten vanuit positieve psychologie en breinleren.

Visie op ontwikkelen

“Het gedachtengoed van Co-Active sluit naadloos aan bij onze visie,” vertelt Janneke Schenning, Directeur Schouten University of applied sciences. “In onze trainingen werken we vanuit het kompasmodel, waarbij de focus ligt op iemands potentie in plaats van op zijn belemmeringen. In CTI hebben we een partner gevonden die deze visie deelt. We zijn trots op het partnerschap en kijken uit naar een langlevende samenwerking.”

Grootste trainingsbureau voor coaches

Schouten & Nelissen biedt sinds 2009 de Co-Active Coachopleidingen aan middels een exclusieve licentie. “CTI is always looking for optimal ways to spread Co-Active work in the world, at this time in history more than ever before. Therefore we are excited to continue our fruitful partnership with Schouten & Nelissen. We hope to continue the wonderful momentum we are creating together,” zegt Brian Tucker, Vice-President Global Business bij CTI.

CTI is de oudste en grootste trainingsorganisatie voor coaches in de wereld. Wereldwijd heeft CTI meer dan 55.000 coaches opgeleid en werknemers getraind in ruim de helft van de Fortune 100-bedrijven. Niet alleen coaches, maar ook HR managers, leidinggevenden, L&D professionals en adviseurs profiteren van de effectieve Co-Active methode.

De coachopleidingen zijn geaccrediteerd door de International Coach Federation (ICF), de grootste vakorganisatie van coaches ter wereld.

Jezelf tot professioneel coach ontwikkelen?

Ontdek wat de mogelijkheden zijn door het aanbod Co-Active coachopleidingen te bekijken.

BEKIJK DE OPLEIDINGEN

Een vrouw staat bij een whiteboard en legt iets uit aan een paar andere mensen.

Gerelateerde artikelen