Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Anne Schouten over verbinding tijdens relatiedag van Heijmans

Thema: HRM en HRD
Rubriek
Klantverhaal
Datum
24 juni 2016
2 minuten leestijd

Het is een goede gewoonte van Heijmans Utiliteit jaarlijks een relatiedag te organiseren. Doel is kennismaken, kennisdelen en netwerken. Donderdag 16 juni 2016 stond deze relatiedag in het teken van ‘Verbinding’. Het Nationaal Militair Museum te Soest, ontworpen, gebouwd en geëxploiteerd door Heijmans, was het terrein van deze inspirerende meeting tussen relaties van Heijmans.

Verbinding tijdens de Volvo Ocean Race

Anne Schouten, bestuurder van Schouten Global, sloot de dag af. Anne nam ons mee in het boeiende verhaal over de verbinding van Team Brunel tijdens de Volvo Ocean Race. Schouten & Nelissen coachte, tijdens ’s werelds zwaarste zeilrace, het Team Brunel van schipper Bouwe Bekking.

Wat kan sponsoring brengen?

Anne Schouten gaf een kijkje in de keuken hoe Schouten & Nelissen haar expertise inzette om zo Team Brunel te laten schitteren tijdens de Race. Ook ging Anne in op wat de sponsoring van Team Brunel Schouten & Nelissen heeft gebracht. Naast de teamverbinding van Team Brunel leidde het tot nieuwe klanten, wereldwijde exposure en naamsbekendheid van Schouten en Nelissen. Dit zorgde weer voor verbinding tussen medewerkers, klanten en relaties van Schouten en Nelissen zelf. Natuurlijk is er, zoals een learning & development specialist ook betaamt, gekeken naar lessons learned en hoe we ons als organisatie nog verder kunnen en blijven ontwikkelen.

Andere sprekers tijdens deze relatiedag

Joost Ravoo, namens NS, gaf zijn beschouwing op goede en minder goede tijden in samenwerking met ketenpartners; het leveren van goed Openbaar Vervoer is een ketenprestatie bij uitstek. Hoe borg je de reiservaring van je klanten als de keten zo sterk is als de zwakste schakel?

Paul van Vlijmen, directeur van Stichting Defensie Musea, nam klanten mee in de totstandkoming en ontwikkeling van hoe het Nationaal Militair Museum de verbinding vormt tussen samenleving en Defensie.

Optimale verbinding

Samen met Heijmans kijken wij terug op een zeer geslaagde bijeenkomst waar de verbinding tussen klanten optimaal is gerealiseerd!

Gerelateerde artikelen