Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

PE-punten behalen met de online training Communiceren van New Heroes

Voor Accountants!

Thema: HRM en HRD
Rubriek
Nieuws
Datum
3 september 2018
2 minuten leestijd

Vanaf 3 september 2018 starten online opleider New Heroes en Nagtzaam Accountants & Fiscalisten een unieke samenwerking: alle accountants in Nederland kunnen vanaf dan een deel van hun verplichte jaarlijkse PE-punten online behalen. Dit is uniek in Nederland.

Deze samenwerking biedt accountants de mogelijkheid om de online training Communiceren te volgen bij New Heroes waarbij 10 PE-punten te behalen zijn. Deze punten zijn geaccrediteerd door de NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie Accountants). Voor het bedrag van euro 599,- krijgen accountants 1 jaar toegang tot het volledige aanbod van New Heroes en 1 uur coaching door een professionele coach. Na het afronden van de training Communiceren in combinatie met een eindtoets wordt het certificaat uitgereikt door Nagtzaam Accountants & Fiscalisten.

In eigen tempo en tijd ontwikkelen

Jorn van Wijk, CEO New Heroes, is ontzettend trots op deze unieke samenwerking. Van Wijk: “Juist in de accountancywereld zien we dat de werkdruk ontzettend hoog ligt. Er wordt veel van accountants gevraagd, zowel op het gebied van flexibiliteit als professionaliteit. Accountants kunnen zich met de online trainingen van New Heroes in hun eigen tempo en tijd ontwikkelen. Het feit dat we PE-punten uitreiken na het afronden van een online training in soft skills is uniek. Wij zijn hiermee de enige in Nederland die dit doen, misschien zelfs wel ter wereld!”

Joris Nagtzaam, mede-eigenaar van Nagtzaam Accountants & Fiscalisten: “New Heroes en Nagtzaam Accountants & Fiscalisten bieden de mogelijkheid om accountants in eigen tijd hun communicatieve vaardigheden te verbeteren. Accountants werken vaak in opdracht van diverse klanten. Naast kennis worden sociale vaardigheden zoals communiceren steeds belangrijker. En daarin kunnen we als beroepsgroep nog veel ontwikkelen. Fantastisch dat nu een PE-waardige online training beschikbaar is die daarin de behoefte kan invullen.

Over New Heroes

Online trainingsspecialist New Heroes is in 2015 opgericht door Jan Schouten, grondlegger van Schouten & Nelissen. New Heroes biedt inmiddels ruim 130 online trainingen aan voor bedrijven en particulieren, van teamleiderschap tot timemanagement en van assertiviteit tot communicatie. Kenmerkend zijn de vele praktijkopdrachten en de hoge mate van effectiviteit.

Over Nagtzaam Accountants & Fiscalisten

Nagtzaam Accountants & Fiscalisten, met vestigingen in Veghel, Oss en Den Bosch, bestaat dit jaar 35 jaar. Een ervaren en vooruitstrevend kantoor met een duidelijk streven om gezamenlijk te werken aan de toekomst. Niet alleen aan de toekomst van het kantoor maar juist ook aan de toekomst van medewerkers. Een accountant is nou eenmaal nooit uitgeleerd! Nagtzaam - geaccrediteerd voor het geven van cursussen waar PE-punten toegekend worden conform NBA - investeert in zijn medewerkers en geeft ruimte voor het volgen van (beroeps)opleidingen en cursussen.

Ondernemers hebben niet zomaar een accountant nodig, maar een die precies weet wat er binnen het bedrijf afspeelt en zich naast de cijfers ook laat leiden door ondernemersgevoel. Een accountant met een zodanige ervaring dat hij markten aanvoelt, ontwikkelingen in een vroeg stadium aan ziet komen, samen met de ondernemer kansen ruikt (creëert) en bedreigingen voelt en ombuigt. Eentje die een spiegel voorhoudt, net dát laatste zetje geeft om een bepaalde weg in te slaan en de enthousiasme voor de onderneming de waarde heeft van een zesde zintuig!

Aan de slag?

Neem geheel vrijblijven contact op met New Heroes via mail of bel naar 073 - 844 99 10 voor meer informatie.

Twee mensen tekenen een contract terwijl ze in de camera kijken.

Gerelateerde artikelen